Over Polle

 

’Het is mijn passie om pure beelden te creëren die jouw verhaal vertellen’’. 

 

Voor mij vertellen beelden veel meer dan woorden. Sfeer, een eerste indruk en een gevoel, geen woorden voor nodig.

 

Ik houd van eenvoud, back-to-basic en met mijn handen werken. De natuur in, waarbij je niets anders nodig hebt dan je tent en rugzak. Genieten van de kleine dingen, maar groot durven dromen. Dit inspireert mij enorm. Nu snap je waarom ik graag ambachtelijke en natuurlijke beroepen in beeld breng.

 

Fotografie is al lang een hobby van mij, ontstaan met mijn eerste telefoon met camera. Na wat omzwervingen waarin ik veel geleerd heb zowel persoonlijk als professioneel heb ik nu mijn plek gevonden. Ik geniet van het creatief ondernemerschap!

 

Op een zonnige dag in 2019 tijdens een wandeling met mijn lief ontstond het idee om een eigen fotografie bedrijf te starten. Zo geschiedde. Sinds november 2019 mag ik zowel zakelijk als particulier verhalen vertellen via beelden van de meest mooie en inspirerende mensen en bedrijven.

 

In fotografie kan ik mijn veelzijdigheid kwijt. Ik ben een duizendpoot en daarom is het belangrijk dat ik iets doe waarin ik uitgedaagd word. Nu kan ik zowel creatief, technisch als sociaal mijn ei kwijt.

 

Daarnaast blijft de natuur één van mijn grootste inspiratiebronnen en ben ik zo dankbaar voor de reis die ik tot nu toe heb mogen bewandelen.
Ik kijk uit naar wie en wat er op mijn pad mag komen!LLOEP in vier woorden

Puur | Verhalend | Beweging | Persoonlijk

 

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.
Op zoek naar een fijne samenwerking?
Neem vrijblijvend contact met mij op. 

Portretfoto boven aan deze pagina is gemaakt door VGGO.